Over Ons

Vernella is meer dan een "online winkel"! Bij Vernella willen we je aankoop zo makkelijk mogelijk maken en zo snel mogelijk bij je afleveren. Wij staan ook voor een goede relatie met onze klanten en als er vragen zijn, zullen wij er alles aan doen om iedereen zo goed mogelijk te helpen! Bij Vernella werken we onvermoeibaar om de behoeften van onze klanten zowel professioneel als efficiënt te vervullen in lijn met onze waarden van integriteit en vertrouwen.
Vernella heeft een e-commerce-infrastructuur van wereldklasse ontwikkeld om aan de behoeften van de internationale consument van vandaag te voldoen door gebruikers snelle diensten van hoge kwaliteit te bieden met behulp van de nieuwste technologie. Genoeg over de online winkel. Want de klant staat centraal bij Vernella.

Een van onze kernwaarden is dat onze producten uniek zijn. Dus als je op zoek bent naar iets unieks dat nog niet in ons assortiment zit, laat het ons weten! Waar wij voor staan Ontwikkeling Elke dag stellen we doelen die we willen bereiken, zowel binnen het bedrijf als persoonlijk. Zo houden we elkaar scherp en bereiken we de beste resultaten voor onze klanten.

Sociaal Bij Vernella zijn we allemaal vrienden. Het is heel belangrijk voor ons om Vernella naar een hoger niveau te tillen omdat we er allemaal in geloven. En dat is deels omdat we elkaar regelmatig ontmoeten en omdat we jullie vertrouwen! Voor ons zijn bedrijfsverantwoordelijkheid en klantenvertrouwen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Respect, transparantie, verantwoordelijkheid en integriteit zijn daarom belangrijke bedrijfswaarden.


Dit is gebaseerd op vertrouwen en samenwerking binnen de hele groep en individuele verantwoordelijkheid, altijd in lijn met de waarden en regels van het bedrijf en ieders eigen morele kompas. Leuk om bij Vernella te bestellen!