Veelgestelde vragen!

1 - Een bestelling die al is ingepakt of verzonden, kan niet worden geannuleerd.

We verwerken bestellingen tussen maandag en vrijdag. Bestellingen worden binnen 2-3 werkdagen vanaf de besteldatum verwerkt en de volgende dag na de verwerkingsdag verzonden. Houd er rekening mee dat we niet in het weekend verzenden.
2 - Wat als ik het verkeerde e-mailadres heb opgegeven?

Neem contact met ons op en we kunnen je e-mailadres wijzigen.
3 - Hoe veilig is mijn online bestelling?

Als je online bestelt met je creditcard, wordt alle informatie ingevoerd op een SSL-beveiligde website. Je gegevens worden vervolgens met SSL gecodeerd en rechtstreeks naar het netwerk van onze creditcardprovider gestuurd, waar je kaart en transactie worden geautoriseerd en goedgekeurd. Je creditcardgegevens worden niet opgeslagen op onze servers.4 - Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra je bestelling is verzonden, sturen we je volginformatie per e-mail. Je ontvangt het trackingnummer meestal een dag nadat je bestelling is verzonden.5 - Hoe kan ik een artikel retourneren?

Als je niet tevreden bent met je aankoop en een artikel wilt retourneren, neem dan binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op. Vermeld het bestelnummer en de reden van de retourzending. Onze klantenservice
zal de retouraanvraag beoordelen en verdere instructies sturen zodra de retournering is geautoriseerd.